Zaterdag mijn eerste Luik Bastenaken Luik gereden. In de eerste helft van de wedstrijd kon ik mij redelijk goed vooraan handhaven, zowel op de côte de Wanne als op de Rosier kon ik bij de eerste opdraaien. In de tweede helft van de wedstrijd begon het gebrek aan wedstrijdritme me parten te spelen (dit was nog maar mijn tweede wedstrijd van het seizoen) en moest ik op de beklimming van La Redoute de rol met de hoofdmacht lossen. Uiteindelijk bolde ik als 123e over finish. Langs de ene kant ben ik tevreden dat na mijn knieblessure ik deze toch wel zeer moeilijke wedstrijd tot een goed einde heb weten te brengen, maar het steekt toch wel wat om nog niet mee te kunnen op de momenten dat het er echt toe doet.

Het positieve nieuws is in elk geval dat mijn knie deze zware en lange wedstrijd goed verteerd heeft.

One Comment on “Luik Bastenaken Luik u23

 1. Jacob

  Als je nu zou mee kunnen met de eersten dan zou je nooit meer moeten trainen hé
  Uitrijden is al een prestatie, en positief is ook dat de knie het niet heeft begeven.
  De ingrepen zullen dus de juiste zijn geweest. Er komen dit jaar nog ritten, en rondes met hellingen.

  Succes en het komt wel
  Geert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *