Aan de wedstrijd namen 117 renners deel. Het was een mooi heuvelachtig parcours. Vrij snel in de wedstrijd ontsnapten een 10-tal renners. Ze bleven wel altijd in het vizier van het peloton. Ik ben een aantal maal meegesprongen in een counterend groepje en een drietal ronden voor het einde kwam alles terug samen. Op het einde ontsnapten nog een viertal renners die uiteindelijk enkele seconden voorop bleven en sprinten voor de overwinning. David Desmecht was de sterkste voor Julien Van den Brande. In de sprint werd ik gehinderd anders zat een dichtere plaats er wel in.

One Comment on “Sint Martens Lierde 18e

  1. Goed gereden weer aangekomen bij de groep en niet gevallen hopelijk geen kniepijn meer.
    succes in Duitsland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *