Jacob stond met een goede conditie aan de start van Brussel Zepperen, maar het was absoluut zijn weer niet. Regen gans de wedstrijd door. Jacob was reeds van bij de passage door het Meerdaalwoud na zo’n 40 km onderkoeld en had verkleumde handen. Hij slaagde er de van gans de wedstrijd niet in om te eten of te drinken. Dat is natuurlijk niet aangewezen in een wedstrijd van meer dan 150 km in deze barre weersomstandigheden. Jacob reed uiteindelijk als ongeveer 35e over de meet. Maar zijn groepje mocht de wedstrijd op de kleine plaatselijke ronden niet uitrijden en daarom werd hij niet geklasseerd. Omdat hij het zelf niet meer kon moest clubvoorzitter  Kurt Debouck Jacob helpen om zijn kleren uit te doen, zodat hij een onder een warme douche terug wat kon bekomen.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *