Jacob kwam licht verkouden en wat maag/darmproblemen aan de start. Maar dat was er niet direct aan te merken want reeds in de eerste van de 14 ronden ontsnapte hij. Hij kreeg echter slechts één renner mee in de aanval. Te weinig. Ze hielden het vol tot het begin van de derde ronde. Daarna volgden nog verschillende aanvallen. Een groepje van een tiental renners o.a. met ploegmaat Tom Vandermosten nam een kleine halve minuut.  Jacob kon er met enkele andere renners mooi naar toe rijden. Toch bleef ook deze ontsnapping met een 14tal renners niet duren en kwam er terug een hergroepering. In de laatste helft van de wedstrijd ontsnapte een groepje van 5 met ploegmaat Timo Willems. Zij hielden het vol tot het einde. Jammer genoeg strandde Timo op de tweede plaats. In de sprint van het peloton zat Jacob te ver naar achter en kon hij pas helemaal op het einde nog heel wat renners remonteren op de aankomst bergop, om uiteindelijk 18e te eindigen. Op naar de Triptyque des Monts et Chateaux volgend weekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *