Jacob blijft goed op dreef. Hij was samen met ploegmaat Celestin Leyman een van de motors van de ontsnapping van 20 renners op een 50-tal km voor de aankomst. Ze bouwden een voorsprong uit tot 40 sec. Jacob kwam bijna elke doortocht op Pollareberg als eerste boven, wat ook punten opleverde voor het tweedaagse puntenklassement. Op een ronde van het einde werd de kopgroep (waar niet iedereen goed meewerkte)  na een helse achtervolging van de ganse lotto-ploeg bijgehaald.

In de eindsprint met aankomst boven op Pollareberg kon Jacob na al zijn inspanningen in de aanval toch nog goed meesprinten, met een mooie 4de plaats als eindresultaat.

One Comment on “Sterke wedstrijd en 4de plaats in Pollare

  1. Jacob , proficiat met uw prestaties van de laatste weken, je aanvalslust is alvast beloond met schitterende ereplaatsen .Ik zag deze morgen uw trotse vader.Succes volgende week met de driedaagse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *