Jacob had de goede vorm te pakken in de Triptyque Ardennais de voorbije dagen, hoewel het er niet helemaal is uitgekomen wat de uitslagen betreft.

De eerste wedstrijddag werd gekenmerkt door heel slecht weer. Veel regen en zeer fris op de Ardense toppen. Jacob die geen regencoureur is, kon toch standhouden en werd uiteindelijk 27e.

Op de tweede dag was het al wat beter weer en was Jacob beter in zijn element. Hij was zeer bedrijvig en in bijna elke ontsnapping mee. Het was trouwens een collectief zeer sterke prestatie van de ganse ploeg die dag. Timo Willems eindigde knap 4de en Jacob 20e.

Ook op de derde dag kon Jacob zijn goede vorm tonen en was hij geregeld mee in de ontsnappingen. In de laatste plaatselijke ronde ging het jammer genoeg mis en ging Jacob onderuit in een bocht, met een aantal flinke schaafwonden voor gevolg. Hij kon toch nog terugkomen naar het peloton om uiteindelijk 52 te worden.

In het klassement werd Jacob 24e. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *