Halfweg koers schudde Jacob aan de boom en kon met vier renners wegrijden. Een ronde later sloten ploegmaat Guillaume Seye en een tiental andere renners aan. Enkele ronden later ging Guillaume samen met Ruben Van der Haeghen aan de haal. Ze konden een voorsprong uitbouwen van een 30-tal seconden. In de achtervolging waren een aantal renners niet opgezet met Jacob zijn afstoppingswerk. In die mate zelfs dat sommigen bewust gaten lieten vallen. Jacob verzeilde zo in een derde groepje.

Aan de aankomst kon ploegmaat Guillaume Seye het juist niet afmaken in de sprint, hij werd in de laatste meters nog bijgehaald en moest tevreden zijn met de tweede plaats.

Jacob perste er op het einde nog een sterke sprint uit en bolde als 13de over de meet.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *