In de thuishaven van Michel Pollentier was het al EFC wat de klok sloeg.

Bjärne Van Acker en Gilles Borra gingen al vrij vroeg aan de haal en dank zij ondermeer het afstoppingswerk van de ploegmaats en het zeer hoge tempo dat ze er zelf op nahielden, konden ze een mooie voorsprong bij elkaar fietsen. Toen hun voorsprong groot genoeg was konden de andere EFC’s ook proberen te ontsnappen. Er waren diverse aanvalspogingen. Maar ze gingen met het ganse pelotontje de laatste ronde in.

Ondertussen bolde Bjärne als eerste over de meet in het gezelschap van Gilles.

In een ultieme uitvalspoging op zo’n 500 m van de aankomst ging Jacob nog weg van het peloton en  kon zijn voorsprong behouden tot op de aankomstlijn om zo derde te worden en het EFC podium compleet te maken.  

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *