Jacob werd de voorbije dagen tweemaal tweede.

In Baardegem was hij mee in een kopgroep van een twintigtal renners waar op 30 km voor het einde nog 10 renners bij aansloten.

In de laatste ronde ging Jacob aan de haal met een medevluchter. Ze worden nog door een derde renner bijgehaald. Aan de meet bleven ze met zijn drieën nog juist uit de handen van het aanstormende koppelotonnetje. Jacob behaalde zijn eerste tweede plaats sinds hij bij de beloften rijdt.

In Bulskamp was Jacob samen met ploegmaat Gilles Borra,ook mee in een kopgroepje van acht   dat vrij vroeg wegreed van het peloton. De voorsprong schommelde lang rond de halve minuut. Maar op het einde konden ze het uitbouwen tot meer dan een minuut.

In de laatste ronde probeerde Jacob er nog samen met een andere renner van door te gaan. Maar ze werden geremonteerd. In de sprint moest Jacob het afleggen tegen Elite z/c Jens Vandenbogaerde die zijn 11e overwinning behaalde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *