Het was een zeer koude Brussel Opwijk dit jaar met temperaturen tegen het vriespunt aan en een zeer schrale NO-wind. Al vrij vroeg in de wedstrijd ontsnapte een kopgroep met een zevental renners, zonder een ploegmaat erbij. Maar de ploeg zette dit snel recht en was sindsdien mee in elke vlucht. Na de grote rondes vormde zich een kopgroep van een 23 renners waaronder 6 EFC-ers. Jacob was hier één van. Maar ook dit was nog niet de juiste ontsnapping, er sloten nog 22 renners aan.
55 renners vatten de plaatselijke rondes aan. Tijdens deze plaatselijke rondes ontsnapte een groepje van een zestal renners waaronder 3 ploegmaten. Zij blijven voorop tot op het einde.
Jordi Bouts werd knap 3de.Thimo Willems 4de en Antoine Loy 6de.
Jacob finishte als 23e.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *