Afgelopen zondag reed ik Paris-Troyes, een sterk bezette prof wedstrijd over 185km in Frankrijk . Eindelijk scheen de zon nog eens bij de start van de wedstrijd. Ik probeerde in het begin van de wedstrijd verschillende keren mee te schuiven in de ontsnapping, maar dit leverde telkens niks op. Eens we in de heuvelzone kwamen bleef het peloton redelijk gesloten, ondanks het strakke en wisselende tempo in het peloton. De wedstrijd stevende dus af op een verwachte massasprint met een uitgedund peloton van ongeveer 70 renners. In de finale probeerde ik nog mijn snellere ploegmaats te helpen in de sprintvoorbereiding. Zelf kwam ik als 33e over de meet.

 

Volgende week staat er geen interclub op het programma voor mij, dus start ik in de kermis wedstrijd in Budingen-Zoutleeuw (zondag 18/03) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *