Afgelopen zondag stond ik aan de start van de regionale wedstrijd in Ransberg. De koude weersomstandigheden maakten de koers zeer zwaar. Van bij de start probeerde ik mee te gaan in de ontsnapping. Samen met enkele andere renners kon ik een paar keer een kleine voorsprong opbouwen, maar deze schermutselingen werden telkens snel door het peloton te niet gedaan. Iets voor half koers geraakte ik dan toch voorop met een 11-tal renners waaronder ook ploegmaat Jordy Bouts, de samenwerking was redelijk goed dus liep de voorsprong al snel op. Naar mate de koers vorderde kreeg ik meer en meer last van de kou en voelde ik de krachten weglopen. Waarschijnlijk ook door dat ik iets te veel met de krachten gewoekerd had. Ik strandde uiteindelijk volledig verkleumd op een 7 de plaats, jammer want hier zat meer in.

Volgend weekend rijd ik een tweedaagse in de buurt van Bordeaux, TOUR DU CANTON DE L’ESTUAIRE

  • Zaterdag 24 maart Carteleque – Saint-Bonnet 147 km waarvan 103 km in lijn en 5 plaatselijke ronden van 8,8 km
  • Zondag 25 maart Marcillac – Marcillac 149 km waarvan 103,7 km in lijn en 5 plaatselijke ronden van 9 km

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *