Na 2 moeilijke weken waarin ik mij wat ziek voelde en niet de gewenste resultaten kon neerzetten in Tour de la Mirabelle en L-B-L, wou ik afgelopen zaterdag toch terug wat ritme op doen. Normaal was het provinciaal kampioenschap voorzien voor alle provincies maar omdat er in Antwerpen geen organisatie was moest ik uitwijken naar de kermis koers in Assebroek. 

Ondanks het mindere gevoel de voorbije weken besloot ik toch om er direct in te vliegen. De wedstrijd bleef lang gesloten op het bochtige en snelle parcours in Assebroek. Rond half weg koers vormde zich dan toch een kleine kopgroep van 3 renners. Enkele ronde later zette ik samen met 3 andere een tegenaanval op. Al snel konden we de kloof met de 3 koplopers dichten en zo kwamen we met 7 in de spits van de wedstrijd. Maar al snel begonnen enkele renners in de kopgroep te speculeren, waardoor onze voorsprong snel slonk. Bij het ingaan van de laatste ronde werden we terug ingelopen. Ik had nog wat over en kon mij nog plaatsen in de massasprint en behaalde zo een 8ste plaats.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *