Beveren, 9/05

Woensdag reed ik de kermiskoers in Beveren, ik probeerde er van bij de start in te vliegen, maar raakte nooit echt weg. Rond half koers liet ik mij toch verrassen. 8 renners konden ontsnappen. Ik dacht even dat de koers voorbij was maar samen met 5 andere renners kon ik toch nog de brug slagen naar de leiders. Met deze 14 zouden we sprinten voor de zege. Ik liet mij te veel doen in de laatste bochten waardoor ik van te ver moest komen. Zo strandde ik pas op een 6 de plaats.

GP des Hauts-de-France, 10/05

Daags nadien stond ik weeral aan de start in GP des Hauts-de-France (Fr) een lastige koers over 200 km met enkele kasseistroken. Ondanks de niet ideale voorbereiding met de koers van de dag er voor in de benen, voelde ik mij nog redelijk goed in de wedstrijd. Na ongeveer 140 km kon ik mee schuiven in een omvangrijke achtervolgde groep. Op het lokale circuit konden we de kopgroep bijbenen en kwamen we met 35 renners in de spits van de wedstrijd. Op de laatste helling plaatste ik een demarrage, een coureur volgde in mijn spoor. Maar hij wou of kon niet voor 100% meewerken. In de laatste kilometer werden we ingehaald. In de sprint werd ik nog 11de.

 

Vandaag (12/05) start ik in de IC in Pollare!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *