Dag 1: De eerste dag viel samen met mijn verjaardag. Na enkele kilometers kon ik wegrijden met 12 renners. Iets over half weg kon ik terug wegrijden nu met 22 renners, toch werden we weer ingehaald bij het ingaan van de plaatselijke rondes. Ik eindigde 44ste en 17 in het klassement omdat ik onderweg boni seconde had gepakt.

 

Dag 2: Ik kreeg last van een opspeldende verkoudheid en vond nooit een goede gevoel op de lastige aankomst in Eupen. Zo werd ik 27ste

 

Dag 3: Ook op dag 3 voelde ik mij nog altijd niet opperbest, maar naar het einde ging het wel beter. Op een zeer lastige plaatselijke ronde kon ik mij goed vooraan handhaven en sprintte ik naar een 13de plaats. En dit had nog iets dichter kunnen zijn moest ik niet ingesloten geweest zijn. In het algemene klassement eindigde ik op een 22 ste plaats

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *