Afgelopen dinsdag stond ik aan de start van Gullegem koerse, een profwedstrijd met veel grote kleppers aan de start (oa van  Avermaet, Vanmarcke, Benoot,…) Van bij de start zat het tempo er serieus in en het viel nooit meer stil, we legden de 171km af aan een gemiddelde van 47,5 km/h. Ik kon mij in het begin goed vooraan houden en enkel keren mee springen. Iets over half weg vormde er zich in twee schijven een ruime kopgroep van 21 renners. Die later nog in twee splitste. Ik miste de goede slag maar ik kon later ook nog wegrijden uit het peloton met 19 renners. We kregen het laatste deel van de kopgroep nog in het vizier maar we konden ze net niet meer bijbenen. In de laatste ronde kregen we nog een serieuze bui over ons heen en werd het gevaarlijk glad. Ik kwam als 34ste over de meet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *