Na een dikke 20 dagen zonder koers, stond ik dinsdag aan de start van het criterium in Nieuwpoort. De thuis haven van Michel Pollentier. In begin van de wedstrijd had ik het wat lastig om terug in het ritme te komen. Rond half weg koers reed ik plat, ik kon snel wisselen van wiel maar de groep was natuurlijk al snel weg. Door het speciaal reglement in criteriums mocht ik de volgde ronde  gewoon opnieuw inpikken bij het peloton. Ondertussen was de goede vlucht wel vertrokken. Op 5 ronde van het einde kon ik nog wegrijden met 3 andere. Ik kon profiteren van de onenigheid tussen mijn metgezellen en kon zo relatief vlot naar de 4de plaats fietsen.

 

Morgen staat de Omloop Het Nieuwsblad U23 op het programma een lastige wedstrijd met een tal van Vlaamse hellingen en kasseien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *